Comunicat de presă Hambacher Forst

Potrivit informațiilor din partea populației: Nu mai există o platformă Cramer în Hambacher Forst

La 18.9.18, după-amiaza, am fost avertizați prin telefon și prin e-mail că una dintre platformele de lucru montate pe camion a fost utilizată pentru curățarea lucrărilor în Hambacher Forst. Din această aplicație am avut cunoștință de aceste notificări, nu ne-ar fi închiriat de la noi, etape, având în vedere scopul anticipat al utilizării în Hambach Forest.

Etapa recunoscută de cetățeni în acțiune a fost închiriată de noi ca parte a unei cereri colegiale de asistență pentru o altă companie de închiriere a platformei de lucru. Potrivit acestui chirias, etapa noastră urma să fie utilizată pentru a lucra în zona de comunicații mobile din zona Düsseldorf. Faptul că situl de beton nu este menționat, este un proces relativ normal în cadrul proprietarilor pentru a asigura cea mai mare protecție posibilă a clienților.

După ce a devenit cunoscută folosirea reală a mașinii, am îndemnat proprietarul să scoată imediat etapa din lucrările de curățare și să o aducă imediat. De asemenea, am interzis utilizarea în continuare a vehiculului în zona "Hambacher Forst". În ciuda cererii imediate de returnare a mașinii imediat, am primit o confirmare scrisă în această dimineață a 19.9.18-ului.

Sperăm că nimeni, indiferent de grupul din care face parte, a fost afectat de utilizarea neautorizată a platformei noastre și mulțumită în mod expres pentru sfatul concetățenilor.

Angajații și conducerea firmei Peter Cramer GmbH + Co. KG (platforme de lucru Cramer)